Contact

Maastricht
Sphinxlunet 3
6221 JD Maastricht
T 043 – 321 50 46
info@voormantelzorgers.nl
Fiscaalnummer: 804330761L01

iso 9001 HKZ


Inschrijven nieuwsbrief

Dhr.    Mevr.

Voor mantelzorgers
Voor zorgvrijwilligersBereikbaarheid per openbaar vervoer:
Bus: dichtsbijzijnde bushalte via lijn 8 (richting Eijsden) : halte Duitsepoort
andere bushaltes in de omgeving zijn: Centre Ceramique en het Centraal Station

Parkeren:
parkeren aan de zijde van de Duitse Poort is het voordeligst!

Ook zorgvrijwilliger!

Bij Steunpunt Mantelzorg zijn ruim 260 zorgvrijwilligers actief in de vrijwillige (terminale) thuiszorg en Hospice Martinus in Mechelen en Geerlingshospice in Valkenburg aan de Geul. 

Intensieve zorg kind enorme impact op brussen 22-04-2015

Wanneer een kind veel zorg nodig heeft in een gezin heeft dit veel invloed op de broertjes en zusjes (brussen). Dit blijkt uit de Quickscan van het Nederlands Jeugdinstituut (NJI). Zij deden onderzoek naar de ondersteuningsbehoefte van zorg-intensieve gezinnen.
> Lees meer!

Help zelfredzaamheid versterken 21-04-2015

Wil je graag iets betekenen voor een ander, hou je van een uitdaging maar wil of kun je je niet voor een lange periode binden aan 1 persoon? We zoeken vrijwilligers die zich in een afgebakende periode willen inzetten om de zelfredzaamheid van hulpbehoevende mensen te vergroten.
> Lees meer!

Mosae maakt werk van mantelzorg! 05-03-2015

Binnen het project Sterk in Zorg en Werk begeleidt Steunpunt Mantelzorg de organisatie Mosae Zorggroep bij de implementatie van een Mantelzorgvriendelijk Personeelsbeleid. We zijn er trots op dat Mosae Zorggroep op 23 februari als eerste zorgorganisatie in Zuid-Limburg de landelijke Erkenning Mantelzorgvriendelijke Organisatie in ontvangst heeft mogen nemen.
> Lees meer!