Contact

Maastricht
Sphinxlunet 3
6221 JD Maastricht
T 043 – 321 50 46
info@voormantelzorgers.nl
Fiscaalnummer: 804330761L01

iso 9001 HKZ


Inschrijven nieuwsbrief

Dhr.    Mevr.

Voor mantelzorgers
Voor zorgvrijwilligersBereikbaarheid per openbaar vervoer:
Bus: dichtsbijzijnde bushalte via lijn 8 (richting Eijsden) : halte Duitsepoort
andere bushaltes in de omgeving zijn: Centre Ceramique en het Centraal Station

Parkeren:
parkeren aan de zijde van de Duitse Poort is het voordeligst!

Vier met ons de lente!

Dit was de titel van de uitnodiging voor het Paasontbijt voor alle zorgvrijwilligers. En al snel meldden velen zich aan. Steunpunt Mantelzorg werd versierd met Paashazen, vrolijke lente tafelkleedjes, servetten en gezellige zitjes. Uiteraard waren er gekleurde eieren, broodjes en paasbrood. Door de grote opkomst moest behalve de kantine ook de vergaderruimte als ontbijtzaal worden gebruikt. Daar zaten dus de VIPPers, een leuke grap…

Maar is niet iedere vrijwilliger een VIP, a very import person? Als je als vrijwilliger je medemens een beetje extra aandacht geeft? Naast hem staat bij moeilijke ziekenhuisbezoeken? En een luisterend oor biedt bij verdriet? Je doet iets heel gewoons, maar tegelijkertijd iets heel bijzonders. Je geeft het beste van jezelf!
Vandaar dit gezellige Paasontbijt, dat een welgemeend dankjewel was voor iedere zorgvrijwilliger. Samen ontbijten, samen de lente vieren, geweldig toch!

Uiteraard hopen we dat nog meer mensen het team zorgvrijwilligers van het steunpunt komen versterken. Zo kunnen we samen de groeiende groep kwetsbare mensen en hun mantelzorgers de zo broodnodige én welverdiende aandacht geven. Dan vieren we de lente, als het nodig mocht zijn, het volgende jaar toch in het MECC?

U kunt zich aanmelden als zorgvrijwilliger via 043-3215046 of per e-mail via info@voormantelzorgers.nl.
< Terug naar het overzicht

Nieuwsarchief

Meerssen in Harmony 15-04-2014

Kiwanis Meerssen Gloriette organiseert op 11 en 12 juli 2014 een muzikaal zomeravondprogramma, getiteld: 'Meerssen in Harmony'.De opbrengst van deze avonden gaat naar onze ondersteuning van jonge mantelzorgers en naar 'Stop Tetanus'.
> Lees meer!

Folder Palliatieve Zorg Maastricht/Heuvelland 19-03-2014

Wanneer de arts u meedeelt dat genezing niet meer mogelijk is, zal dit bericht hard bij u aankomen. Om u en uw naasten te helpen bij uw zoektocht naar beschikbare zorg en ondersteuning biedt deze folder u praktische informatie en adressen.
> Leer hier de folder

Organisaties steunen jong volwassen mantelzorgers 09-03-2014

Naast mooie cadeautjes bevat het 'Wat een geluk dat jij er bent- pakket' gratis diensten en producten ter ondersteuning van het hele gezin. Meld nu een jong volwassen mantelzorger (18-25 jaar) uit een eenoudergezin aan voor dit pakket!
> Lees meer!