Contact

Maastricht
Sphinxlunet 3
6221 JD Maastricht
T 043 – 321 50 46
info@voormantelzorgers.nl
Fiscaalnummer: 804330761L01

iso 9001 HKZ


Inschrijven nieuwsbrief

Dhr.    Mevr.

Voor mantelzorgers
Voor zorgvrijwilligersBereikbaarheid per openbaar vervoer:
Bus: dichtsbijzijnde bushalte via lijn 8 (richting Eijsden) : halte Duitsepoort
andere bushaltes in de omgeving zijn: Centre Ceramique en het Centraal Station

Parkeren:
parkeren aan de zijde van de Duitse Poort is het voordeligst!

Vier met ons de lente!

Dit was de titel van de uitnodiging voor het Paasontbijt voor alle zorgvrijwilligers. En al snel meldden velen zich aan. Steunpunt Mantelzorg werd versierd met Paashazen, vrolijke lente tafelkleedjes, servetten en gezellige zitjes. Uiteraard waren er gekleurde eieren, broodjes en paasbrood. Door de grote opkomst moest behalve de kantine ook de vergaderruimte als ontbijtzaal worden gebruikt. Daar zaten dus de VIPPers, een leuke grap…

Maar is niet iedere vrijwilliger een VIP, a very import person? Als je als vrijwilliger je medemens een beetje extra aandacht geeft? Naast hem staat bij moeilijke ziekenhuisbezoeken? En een luisterend oor biedt bij verdriet? Je doet iets heel gewoons, maar tegelijkertijd iets heel bijzonders. Je geeft het beste van jezelf!
Vandaar dit gezellige Paasontbijt, dat een welgemeend dankjewel was voor iedere zorgvrijwilliger. Samen ontbijten, samen de lente vieren, geweldig toch!

Uiteraard hopen we dat nog meer mensen het team zorgvrijwilligers van het steunpunt komen versterken. Zo kunnen we samen de groeiende groep kwetsbare mensen en hun mantelzorgers de zo broodnodige én welverdiende aandacht geven. Dan vieren we de lente, als het nodig mocht zijn, het volgende jaar toch in het MECC?

U kunt zich aanmelden als zorgvrijwilliger via 043-3215046 of per e-mail via info@voormantelzorgers.nl.
< Terug naar het overzicht

Nieuwsarchief

Vacature zorgvrijwilliger 20-02-2015

We zoeken een vrijwilliger voor een blinde mevrouw (83). Zij is rolstoelafhankelijk, heeft COPD en Diabetes. Uw inzet betekent ook veel voor haar dochter die door de vele zorgtaken zwaar belast is.
> Klik hier voor meer informatie.

1e Mantelzorgsalon in Margraten 11-02-2015

Steunpunt Mantelzorg nodigt mantelzorgers en geïnteresseerden van harte uit voor de feestelijke opening van de eerste Mantelzorgsalon in Margraten op woensdagmiddag 11 februari aanstaande van 13.30 tot 15.00 uur.
> Meer informatie.

Praktische tips keukentafelgesprek 22-01-2015

U heeft professionele hulp aangevraagd. De gemeente bekijkt vervolgens in een keukentafelgesprek welke ondersteuning nodig is. Hoe gaat u als mantelzorger zo’n gesprek goed voorbereid aan?
> Klik hier voor praktische tips van Mezzo en het Huis voor de Zorg.